0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Gent

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 255,- 195,- 24%
Productomschrijving
Dit tv-meubel is uitgevoerd in de kleuren wit en grijs en heeft een praktisch design. Met vakken met deurtjes waar je spullen achter kunt opbergen en met ruimte voor apparatuur in het midden. Omdat dit tv-meubel in lichte kleuren komt, oogt jouw zithoek ruim. Lichte kleuren en licht zorgen namelijk voor een optisch grotere kamer.

In de woonserie Gent zijn meerdere meubels in hetzelfde design beschikbaar. Zo vind je onder andere een salontafel, dressoir, vitrinekast en eettafel. Wil je de combinatiedeal aanschaffen, dan krijg je ook nog eens extra korting! Kijk hier voor de complete woonkamers Gent.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
Hoogte
: 50 cm
Diepte
: 45 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Tv-meubel Gent.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tv-meubel Gent ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.