0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Grijs tv-meubel Tilburg

320,- 175 46% Je bespaart € 145,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 190 x 47 cm
Productomschrijving
Tv meubel grijs Tilburg is modern en strak. Met dit tv meubel haal je meteen een eyecatcher in huis. Door de makkelijke en neutrale kleur, staat dit tv-meubel in werkelijk alle interieurs mooi, van landelijk tot modern. Het grijs tv-meubel is voorzien van metalen handgrepen en twee deurtjes, met in het midden een opbergvak waar je jouw apparatuur in op kunt bergen. De opberglades aan de zijkanten zijn ideaal wanneer je spullen moet opbergen. Zo houd je jouw woonkamer georganiseerd en opgeruimd. De deurtjes zijn voorzien van soft-close. Hierdoor klappen ze niet dicht, wat ervoor zorgt dat dit product langer meegaat. Kijk ook eens naar complete woonkamer Tilburg, waar grijs tv-meubel Tilburg ook onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 40 kg
Hoogte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijs tv-meubel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijs tv-meubel Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.