0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-wandmeubel Mora

950,-
Productomschrijving
Tv wandmeubel Mora is een modern, strak en mooi tv-meubel. De hoogglans kleuren geven dit meubel een chique en elegante uitstraling. Dit wandmeubel bestaat uit het tv-meubel en de twee kolomksten die op de foto zijn afgebeeld. Het tv-wandmeubel is leverbaar in de kleuren hoogglans wit, hoogglans zwart of een combinatie tussen zwart en wit. Je kunt dus zelf kiezen of je liever een donker tv-meubel of een licht tv-meubel hebt. En wat het beste bij jouw interieur past. Het tv-wandmeubel heeft twee legplanken, waar apparatuur in opgeborgen kan worden. Daarnaast ook nog twee grote laden, voor het opbergen van spullen. Zodat jouw woonkamer opgeruimd en netjes oogt. In de serie Mora zijn meerdere meubels beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 280 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 154 cm
Gewicht
: 138 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-wandmeubel Mora .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-wandmeubel Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.