0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industrieel tv-meubel Kirby

479,-
  • Mangohout - Mangohout - 150 x 42 cm
Productomschrijving
Dit prachtige tv-meubel van mangohout is een echte blikvanger. Een mooi industrieel tv-meubel oogt stoer in jouw woonkamer. Zeker wanneer je van deze woonstijl houdt is dit meubel een musthave! Door de metalen ombouw en het mangohout is dit tv-meubel een perfecte combinatie. Mooi te decoreren met bijvoorbeeld groen, oranje, rood en geel. Gekleurde vazen staan heel mooi op dit tv-meubel, maar ook planten zijn makkelijk te combineren hiermee. Door de drie dichte lades kun je jouw spullen makkelijk opbergen. Het open vak zorgt voor een ideale plek voor jouw apparatuur. Bekijk ook eens de andere meubels in de serie Kirby, zoals de salontafel, eettafel, barkast of de boekenkast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 55 cm
Breedte
: 150 / 180 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Industrieel tv-meubel Kirby.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Industrieel tv-meubel Kirby vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.