0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tv-meubel wit Rotterdam

145,-
  • Spaanplaat - PS_washed_white - 155 x 47 cm
Productomschrijving
Een tv-meubel in wit zorgt voor rust en orde in de woonkamer. Tv-meubel Rotterdam heeft een landelijke en rustieke uitstraling. Met dit meubel in jouw woonkamer, kun je alle kanten op. Je kunt de hele woonkamer in dezelfde stijl inrichten, met meerdere meubels van de serie Rotterdam of zelfs de complete woonkamer Rotterdam. Of je plaatst er andere landelijke meubels of moderne meubels bij. Doordat dit een tv-meubel in wit is, is het combineren ervan heel makkelijk. Tv-meubel wit Rotterdam neutraliseert het interieur en dat is wel prettig wanneer je van een rustige woonkamer houdt. Ook is het makkelijk om dit tv-meubel te decoreren. Alle kleuren gaan namelijk goed met wit: pastel, donker, felgekleurd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 47 cm
Breedte
: 155 cm
Gewicht
: 40 kg
Hoogte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel wit Rotterdam .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel wit Rotterdam vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.