0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel wit Rotterdam

145,-
  • Spaanplaat - PS_washed_white - 155 x 47 cm
Productomschrijving
Een tv-meubel in wit zorgt voor rust en orde in de woonkamer. Tv-meubel Rotterdam heeft een landelijke en rustieke uitstraling. Met dit meubel in jouw woonkamer, kun je alle kanten op. Je kunt de hele woonkamer in dezelfde stijl inrichten, met meerdere meubels van de serie Rotterdam of zelfs de complete woonkamer Rotterdam. Of je plaatst er andere landelijke meubels of moderne meubels bij. Doordat dit een tv-meubel in wit is, is het combineren ervan heel makkelijk. Tv-meubel wit Rotterdam neutraliseert het interieur en dat is wel prettig wanneer je van een rustige woonkamer houdt. Ook is het makkelijk om dit tv-meubel te decoreren. Alle kleuren gaan namelijk goed met wit: pastel, donker, felgekleurd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 47 cm
Breedte
: 155 cm
Gewicht
: 40 kg
Hoogte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel wit Rotterdam .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel wit Rotterdam vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.