0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel hout Hud

245,-
Productomschrijving
Dit mooie tv-meubel van hout komt in een bijzonder patroon. Daarmee wordt het meteen een heel uniek item. Door de metalen ombouw is dit naast een heel natuurlijk tv-meubel, ook een heel industrieel item. Een mooi design gecombineerd met een stoer tintje. Door de twee lades, één groot afgesloten vak en twee open opbergvakken heb je meer dan genoeg plek voor al je apparatuur, maar ook om rommeltjes op te bergen. Eiken met betonlook geeft een stijlvol, chic, maar dus ook een robuust uiterlijk. Omdat dit tv-meubel hout hoog op de poten staat, is het makkelijk om te poetsen onder dit meubel. Bekijk ook eens de complete woonkamer Hud, waar dit tv-meubel hout onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 48 kg
Hoogte
: 52,4 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 41,5 cm
Breedte
: 168,8 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel hout Hud.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel hout Hud vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.