0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Grijs tv-meubel Tilburg

145,- Adviesprijs320,- 55% Je bespaart € 175,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 190 x 47 cm
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 140 x 47 cm
Productomschrijving
Tv meubel grijs Tilburg is modern en strak. Met dit tv meubel haal je meteen een eyecatcher in huis. Door de makkelijke en neutrale kleur, staat dit tv-meubel in werkelijk alle interieurs mooi, van landelijk tot modern. Het grijs tv-meubel is voorzien van metalen handgrepen en twee deurtjes, met in het midden een opbergvak waar je jouw apparatuur in op kunt bergen. De opberglades aan de zijkanten zijn ideaal wanneer je spullen moet opbergen. Zo houd je jouw woonkamer georganiseerd en opgeruimd. De deurtjes zijn voorzien van soft-close. Hierdoor klappen ze niet dicht, wat ervoor zorgt dat dit product langer meegaat. Kijk ook eens naar complete woonkamer Tilburg, waar grijs tv-meubel Tilburg ook onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 50 cm
Breedte
: 140 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijs tv-meubel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijs tv-meubel Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.