0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Grijze vitrinekast Tilburg (eendeurs)

270,- Adviesprijs350,- 23% Je bespaart € 80,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey
Productomschrijving
Grijze vitrinekast Tilburg is een neutrale, maar mooie en moderne kolomkast. Omdat dit een vrij smalle éénkoloms vitrinekast is, neemt deze niet veel plek in beslag. Maar heb je toch die extra opbergruimte die je nodig hebt. De grijze vitrinekast is voorzien van een houten deur met daarachter glazen legplanken, die de kast opdeelt in verschillende vakken. Wat handig is voor het opbergen van bijvoorbeeld jouw keukengerei of servies. De legplank kan ook weggelaten worden, om een groter vak te creëren. Het is mogelijk om led verlichting uit te voeren in deze kast. Deze is er bij te bestellen. In de serie Tilburg zijn verscheidene meubels verkrijgbaar in dezelfde kleur en materiaal. Kijk hier voor onze ruime collectie, om te matchen met deze mooie grijze vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 60
Hoogte
: 180 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 75 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze vitrinekast Tilburg (eendeurs).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze vitrinekast Tilburg (eendeurs) vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.