0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Dressoir Mora zwart/wit

439,-
Productomschrijving
Modern dressoir Mora is uitgevoerd in hoogglans wit en zwart. Dit is een uniek dressoir, want de meeste hoogglans meubels komen in één kleur. Dressoir Mora bestaat uit twee draaideuren en legplanken, voor wat grotere artikelen. En in het midden drie diepe lades, voor het opbergen van kleinere artikelen. Dit moderne dressoir is beschikbaar in twee afmetingen. Voor een meerprijs is dit dressoir ook leverbaar in 220 cm breed. In de serie Mora zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen dit dressoir als statement meubel in jouw woonkamer te zetten en voor de rest van jouw meubels voor hoogglans wit te gaan.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 83 cm
Gewicht
: 46 kg
Lengte
: 165 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Mora zwart/wit.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Mora zwart/wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.