0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Landelijk dressoir Marquise

210,-
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 175 x 43 cm
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 216 x 43 cm
Productomschrijving
Landelijk dressoir Marquise zal naast rust en een plattelands gevoel, ook voor een opgeruimd huis zorgen. Dit dressoir is leverbaar in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak. Dressoir Marquise is uitgevoerd met drie grote vakken met daarachter legplanken en in het midden bovenin een lade. Dit is een landelijk dressoir met veel opbergruimte. Waar een dressoir vaak met meerdere lades is uitgevoerd, is dressoir Marquise met één lade uitgevoerd. De lade is bruikbaar voor kleine spullen, maar de grote opbergvakken zullen zeer handig zijn. Het landelijk dressoir is voorzien van donkergrijze grepen. Voor een meerprijs is dit dressoir ook verkrijgbaar in een grotere afmeting, namelijk L216 x B43 x H82cm. Dressoir Marquise is ook in de combinatie met een salontafel, tv-meubel en eettafel verkrijgbaar. Kijk hier voor de complete woonkamer Marquise, waar dit landelijk dressoir ook één van de meubels van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 43 cm
Hoogte
: 82 cm
Gewicht
: 73 kg
Lengte
: 216 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijk dressoir Marquise .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijk dressoir Marquise vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.