0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Landelijk dressoir Marquise

210,-
Productomschrijving
Landelijk dressoir Marquise zal naast rust en een plattelands gevoel, ook voor een opgeruimd huis zorgen. Dit dressoir is leverbaar in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak. Dressoir Marquise is uitgevoerd met drie grote vakken met daarachter legplanken en in het midden bovenin een lade. Dit is een landelijk dressoir met veel opbergruimte. Waar een dressoir vaak met meerdere lades is uitgevoerd, is dressoir Marquise met één lade uitgevoerd. De lade is bruikbaar voor kleine spullen, maar de grote opbergvakken zullen zeer handig zijn. Het landelijk dressoir is voorzien van donkergrijze grepen. Voor een meerprijs is dit dressoir ook verkrijgbaar in een grotere afmeting, namelijk L216 x B43 x H82cm. Dressoir Marquise is ook in de combinatie met een salontafel, tv-meubel en eettafel verkrijgbaar. Kijk hier voor de complete woonkamer Marquise, waar dit landelijk dressoir ook één van de meubels van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 43 cm
Hoogte
: 82 cm
Gewicht
: 73 kg
Lengte
: 216 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijk dressoir Marquise .
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.