0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Barkast Wayne

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 279,- 199,- 29%
Productomschrijving
De industriële barkast Wayne is uniek qua design. Deze barkast bestaat namelijk voor de helft uit dichte vakken en de andere helft open vakken. De ombouw en deurtjes zijn uitgevoerd in eiken-look, de open vakken zijn uitgevoerd in matzwart. Dit zorgt voor die bijzondere uitstraling met een stoer tintje. Al onze meubels komen inclusief verzending. Ook geïnteresseerd in de andere meubels van deze woonserie? Je vindt in onze webshop onder andere een salontafel, dressoir, tv-meubel en eettafel. Allemaal uitgevoerd in hetzelfde design. Jouw woonkamer compleet maken doe je met een WOONENZO hoekbank.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 83 cm
Hoogte
: 154 cm
Diepte
: 40 cm
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.