0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Barkast Kirby

599,-
Productomschrijving
De barkast Kirby van WOONENZO is een echte stoere en robuuste eyecatcher. Mooi om in je woonkamer of keuken te plaatsen en uit te stallen met decoratie en persoonlijke items. Daarnaast is deze barkust super praktisch en handig ingedeeld. Met twee uitstal-vakken, twee lades en één groot vak. Genoeg opbergruimte dus! Omdat deze barkast hoog op de poten staat kun je er makkelijk onder poetsen en zal er niet veel stofophoping ontstaan. Shop de barkast Kirby nu snel online of in één van onze woonwinkels. Geïnteresseerd in een barkast, maar heb je liever een moderne of een compleet zwarte? Bekijk dan ook eens onze complete collectie barkasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 120 cm
Breedte
: 102 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Barkast Kirby.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Kirby vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.