0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Barkast Vienna

0/10 (0 reviews)
315,-
Productomschrijving
De barkast Vienna heeft een bijzonder design, maar ook veel opbergruimte. Door de details van de rotan stickerprint is dit geen standaard meubel. Deze barkast trekt zeker de aandacht in jouw zithoek. Maar het is natuurlijk ook een praktisch item. Dit model bestaat uit vier vakken achter een dichte deur en twee vakken achter een glazen deur. Dit zorgt voor een plek om jouw items uit te stallen. Alles waar je trots op bent kun je laten zien, dus mooie decoratie of persoonlijke items. Shop deze barkast nu makkelijk, veilig en snel online. Of ga langs in één van onze woonwinkels, om al onze barkasten met eigen ogen te bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 102 cm
Hoogte
: 140 cm
Diepte
: 40 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Barkast Vienna.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Barkast Vienna ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.