0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kapstok zwart Alba

45,-
Productomschrijving
Deze mooie staande kapstok in zwart bestaat voor het onderste deel uit metaal en het bovenste hout. Hiermee creëer je een uniek item. Deze kapstok in zwart in jouw hal of gang zorgt ervoor dat je al bij de ingang van de woning mooi gedecoreerd hebt en een eyecatcher hebt staan. Daarnaast is het natuurlijk handig wanneer je een kapstok bij de deur hebt, zodat je jouw jassen makkelijk kunt pakken. Een kapstok in zwart is stoer, robuust, maar ook heel chic. En door de houten afwerking bovenin past deze kapstok ook heel goed bij een landelijk interieur. Bekijk nu ook eens onze gehele collectie kapstokken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 171 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Breedte
: 28 cm
Gewicht
: 5 kg
Lengte
: 28 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kapstok zwart Alba vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.