0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kapstok wit Alba

0/10 (0 reviews)
45,-
Productomschrijving
De kapstok Alba is een perfect item in een Scandinavisch of modern interieur. De houten ophangelementen geven een warme uitstraling aan jouw gang of hal. Deze kapstok is ook verkrijgbaar in de wat stoerdere kleur zwart. Omdat er zes ophangelementen zijn, is er voldoende ruimte voor verschillende jassen, hoeden en sjaals.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 28 cm
Breedte
: 28 cm
Hoogte
: 171 cm
Gewicht
: 5 kg
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kapstok wit Alba ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.