0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
Deze stoere kapstok is uniek door het design: namelijk ultra modern. De kapstok Tride is dus ideaal voor een modern interieur. Maar uiteraard ook om gewoon bij de voordeur te plaatsen, zonder dat het design bij de rest van het interieur past. De kapstok loopt wijd naar buiten. Zo kun je een hoop ophangen. Door het metaal is deze kapstok makkelijk in onderhoud en gaat deze lang mee.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 58 cm
Hoogte
: 175 cm
Diepte
: 58 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kapstok Tride ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.