0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kapstok Tride

70,-
Productomschrijving
Deze stoere kapstok is uniek door het design: namelijk ultra modern. De kapstok Tride is dus ideaal voor een modern interieur. Maar uiteraard ook om gewoon bij de voordeur te plaatsen, zonder dat het design bij de rest van het interieur past. De kapstok loopt wijd naar buiten. Zo kun je een hoop ophangen. Door het metaal is deze kapstok makkelijk in onderhoud en gaat deze lang mee.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 58 cm
Hoogte
: 175 cm
Breedte
: 58 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kapstok Tride vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.