0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kapstok Tride

70,-
Productomschrijving
Deze stoere kapstok is uniek door het design: namelijk ultra modern. De kapstok Tride is dus ideaal voor een modern interieur. Maar uiteraard ook om gewoon bij de voordeur te plaatsen, zonder dat het design bij de rest van het interieur past. De kapstok loopt wijd naar buiten. Zo kun je een hoop ophangen. Door het metaal is deze kapstok makkelijk in onderhoud en gaat deze lang mee.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 58 cm
Hoogte
: 175 cm
Breedte
: 58 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kapstok Tride vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.