0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
De kapstok Sweets is super handig. Deze kapstok heeft namelijk meerdere ophangelementen. En ook nog eens op verschillende hoogtes. Zo kun je makkelijk jouw jas of cape bovenin op hangen en hang je onderin je tas of hoed op. Deze kapstok past perfect in een modern interieur door de metalen uitvoering, maar past natuurlijk ook in verschillende andere woonstijlen. Zeker wanneer je veel ophangruimte nodig hebt, is de kapstok Sweets hét item voor jou.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 62 cm
Hoogte
: 179 cm
Diepte
: 62 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.