0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kapstok Sweets

40,-
Productomschrijving
De kapstok Sweets is super handig. Deze kapstok heeft namelijk meerdere ophangelementen. En ook nog eens op verschillende hoogtes. Zo kun je makkelijk jouw jas of cape bovenin op hangen en hang je onderin je tas of hoed op. Deze kapstok past perfect in een modern interieur door de metalen uitvoering, maar past natuurlijk ook in verschillende andere woonstijlen. Zeker wanneer je veel ophangruimte nodig hebt, is de kapstok Sweets hét item voor jou.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 179 cm
Breedte
: 62 cm
Diepte
: 62 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.