0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kapstok Silver

95,-
Productomschrijving
De kapstok Silver is een perfect voorbeeld van een moderne kapstok. Dit item is gemaakt van metaal en heeft daarom een lange levensduur. De kapstok heeft een strak design en past daarmee ideaal in een moderne woonstijl. Deze kapstok bestaat uit wijd uitlopende hangelementen bovenin en ophangelementen in het midden van de kapstok. Zo kun je handig jouw tassen, hoeden of kleine kledingstukken ophangen zoals sjaals. Bovenin is dan ideaal voor jouw winterjassen bijvoorbeeld.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 35 cm
Hoogte
: 173 cm
Breedte
: 35 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kapstok Silver vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.