0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kapstok Silver

90,-
Productomschrijving
De kapstok Silver is een perfect voorbeeld van een moderne kapstok. Dit item is gemaakt van metaal en heeft daarom een lange levensduur. De kapstok heeft een strak design en past daarmee ideaal in een moderne woonstijl. Deze kapstok bestaat uit wijd uitlopende hangelementen bovenin en ophangelementen in het midden van de kapstok. Zo kun je handig jouw tassen, hoeden of kleine kledingstukken ophangen zoals sjaals. Bovenin is dan ideaal voor jouw winterjassen bijvoorbeeld.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 35 cm
Hoogte
: 173 cm
Breedte
: 35 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kapstok Silver vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.