0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kapstok Ascotte

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Een kapstok is niet alleen een statement-item, je kunt er natuurlijk ook heel veel jassen aan ophangen, zodat je geen jassen over stoelen of in kasten hoeft te hangen. In het geval van kapstok Ascotte, heb je acht haken en dus genoeg plek om je winter- én zomerjassen aan op te hangen. Je gang of hal ziet er meteen heel afgewerkt uit. Maak het plaatje snel compleet met deze moderne kapstok! Het model is erg stevig en makkelijk in elkaar te zetten. En je kunt kiezen uit wit en grijs hout. Zo past je kapstok altijd bij de rest van je meubilair! Bekijk ook eens onze gehele collectie kapstokken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 42 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 178 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.