0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
De kapstok Arga is ideaal wanneer je veel jassen, sjaals, tassen of hoeden hebt. Deze kapstok bestaat namelijk uit acht ophangelementen, die op verschillende hoogtes zijn bevestigd. Zo kun je jouw winterjas of grote tas makkelijk ophangen zonder dat deze daarna in de weg zit van jouw andere kledingstukken. Omdat de kapstok Arga gemaakt is van metaal, is dit item zeer geschikt voor in een moderne woonstijl. Maar natuurlijk kan de kapstok ook in andere woonstijlen geplaatst worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 29 cm
Hoogte
: 173 cm
Diepte
: 29 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kapstok Arga ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.