0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kapstok Arga

50,-
Productomschrijving
De kapstok Arga is ideaal wanneer je veel jassen, sjaals, tassen of hoeden hebt. Deze kapstok bestaat namelijk uit acht ophangelementen, die op verschillende hoogtes zijn bevestigd. Zo kun je jouw winterjas of grote tas makkelijk ophangen zonder dat deze daarna in de weg zit van jouw andere kledingstukken. Omdat de kapstok Arga gemaakt is van metaal, is dit item zeer geschikt voor in een moderne woonstijl. Maar natuurlijk kan de kapstok ook in andere woonstijlen geplaatst worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 29 cm
Diepte
: 29 cm
Hoogte
: 173 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kapstok Arga vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.