0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kapstok Arga

40,-
Productomschrijving
De kapstok Arga is ideaal wanneer je veel jassen, sjaals, tassen of hoeden hebt. Deze kapstok bestaat namelijk uit acht ophangelementen, die op verschillende hoogtes zijn bevestigd. Zo kun je jouw winterjas of grote tas makkelijk ophangen zonder dat deze daarna in de weg zit van jouw andere kledingstukken. Omdat de kapstok Arga gemaakt is van metaal, is dit item zeer geschikt voor in een moderne woonstijl. Maar natuurlijk kan de kapstok ook in andere woonstijlen geplaatst worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 29 cm
Hoogte
: 173 cm
Breedte
: 29 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kapstok Arga vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.