0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Jute vloerkleed rond

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit mooie jute vloerkleed rond is kleurrijk, maar heeft ook een Ibiza of Long Island sfeer. Zo haal je de zomer naar jouw woonkamer of naar de tuin! Leuk om te combineren met andere vloerkleden, maar het mooist met een ander jute vloerkleed rond. Heel speels met een grote en een kleine variant! Door de groene accenten haal je ook een beetje kleur naar je woning of je tuin. Daarnaast ook leuk te combineren met planten en met verschillende woonstijlen, zoals landelijk, urban, industrieel of bohemien. Shop dit mooie jute vloerkleed rond snel in één van de woonwinkels van WOONENZO in Den Haag, Amsterdam of Eindhoven.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.