0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Jute vloerkleed 120x120cm

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit prachtige jute vloerkleed geeft een echte Ibiza vibe aan jouw woonkamer of tuin. Haal de zomer in huis met dit vloerkleed. Met de afmetingen 120 cm x 120 cm is deze groot genoeg om een echt statement te maken en om op te vallen. Een jute vloerkleed is dé trend van dit moment en dat is natuurlijk niet zomaar. Het geeft een natuurlijke, maar ook een Long Island/Ibiza sfeer aan jouw woning. Leuk om te combineren met lichte kussens met kwastjes en licht houten meubels. Maar een jute vloerkleed staat ook heel mooi bij een industrieel interieur. Bekijk ook eens onze andere kleden.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.