0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Industriele hoekbank Sittard

895,-
Productomschrijving
Hoekbank Sittard is door de zwarte hoge poten een industriële hoekbank. De hoofdsteunen zijn verstelbaar, wat handig is wanneer je last hebt van jouw rug of nek. Door het verstellen van deze steunen kan jouw zitcomfort enorm toenemen. De hoekbank is leverbaar in onder andere lederlook, velvet en verschillende stoffen. Qua kleur is alles mogelijk: pastel, fel, neutraal, zwart of wit. De industriele hoekbank Sittard is leverbaar met lounge vooraf gezien links of vooraf gezien rechts. Zet je deze bank tegen een wand, dan is het ook leuk om daarboven een spiegel te hangen. Kijk daarvoor hier. Wil je deze mooie industriele hoekbank in een andere kleur bestellen? Dat kan. Ga daarvoor naar één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 93 cm
Zithoogte
: 41 cm
Diepte
: 102 cm
Zitdiepte
: 65 cm
Lengte
: 230 cm
Breedte
: 165 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Industriele hoekbank Sittard vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.