0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Industriële hanglamp Nero donker

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Industriële hanglamp Nero donker vind je hieronder.
Productomschrijving
De industriële hanglamp donker Nero bestaat uit twee lampenbollen, die op verschillende hoogtes hangen. Deze lamp is uiterst geschikt om bijvoorbeeld op een slaapkamer te hangen of boven de eettafel. Het is niet alleen een eyecatcher, maar de hanglamp donker Nero zorgt ook voor een sfeervol licht. Omdat de bollen niet perfect rond zijn en juist wat robuuster, oogt dit ook apart en stoer. Je hebt in ieder geval geen één-uit-een-dozijn-lamp met de aanschaf van deze industriele hanglamp! Shop al onze (hang)lampen nu snel in de webshop of woonwinkels. En bekijk zeker ook eens onze collectie schilderijen, voor nóg meer decoratie-items in huis.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 30 cm
Breedte
: 15 cm
Diameter
: 15 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.