0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industriële hanglamp Nero donker

49.95,-
Productomschrijving
De industriële hanglamp donker Nero bestaat uit twee lampenbollen, die op verschillende hoogtes hangen. Deze lamp is uiterst geschikt om bijvoorbeeld op een slaapkamer te hangen of boven de eettafel. Het is niet alleen een eyecatcher, maar de hanglamp donker Nero zorgt ook voor een sfeervol licht. Omdat de bollen niet perfect rond zijn en juist wat robuuster, oogt dit ook apart en stoer. Je hebt in ieder geval geen één-uit-een-dozijn-lamp met de aanschaf van deze industriele hanglamp! Shop al onze (hang)lampen nu snel in de webshop of woonwinkels. En bekijk zeker ook eens onze collectie schilderijen, voor nóg meer decoratie-items in huis.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 15 cm
Breedte
: 15 cm
Lengte
: 30 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Industriële hanglamp Nero donker.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Industriële hanglamp Nero donker vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.