0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Hoekbank Imperio

795

Productomschrijving

Hoekbank Imperio is subtiel en niet bombastisch. Deze design bank wil je echt in jouw interieur hebben. Omdat de bank hoge poten heeft, krijgt de hoekbank Imperio een luxueuse uitstraling. Ook handig voor wanneer je moet stofzuigen of wanneer je de ruimte onder de bank wil benutten om mandjes of bakken met spullen te bewaren. De bank is verkrijgbaar in vijf verschillende materialen. Zoals velvet, lederlook, suède en stof. Met velvet kun je van de bank een nóg luxere uitvoering maken. Met lederlook maak je de bank wat moderner. Dat is maar net wat jij mooi in jouw interieur vindt staan. Het hoekgedeelte van deze bank is zowel links als rechts te verkrijgen. Om je woonkamer helemaal aan te kleden, kun je ook eens kijken bij onze lampen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 125 kg
Zithoogte
: 42 cm
Breedte
: 285 cm
Diepte
: 195 cm
Hoogte
: 70 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Imperio vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.