0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank Imperio

795,-
Productomschrijving
Hoekbank Imperio is subtiel en niet bombastisch. Deze design bank wil je echt in jouw interieur hebben. Omdat de bank hoge poten heeft, krijgt de hoekbank Imperio een luxueuse uitstraling. Ook handig voor wanneer je moet stofzuigen of wanneer je de ruimte onder de bank wil benutten om mandjes of bakken met spullen te bewaren. De bank is verkrijgbaar in vijf verschillende materialen. Zoals velvet, lederlook, suède en stof. Met velvet kun je van de bank een nóg luxere uitvoering maken. Met lederlook maak je de bank wat moderner. Dat is maar net wat jij mooi in jouw interieur vindt staan. Het hoekgedeelte van deze bank is zowel links als rechts te verkrijgen. Om je woonkamer helemaal aan te kleden, kun je ook eens kijken bij onze lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 195 cm
Hoogte
: 70 cm
Gewicht
: 125 kg
Zithoogte
: 42 cm
Breedte
: 285 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Imperio vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.