0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoekbank Imperio

795,-
Productomschrijving
Hoekbank Imperio is subtiel en niet bombastisch. Deze design bank wil je echt in jouw interieur hebben. Omdat de bank hoge poten heeft, krijgt de hoekbank Imperio een luxueuse uitstraling. Ook handig voor wanneer je moet stofzuigen of wanneer je de ruimte onder de bank wil benutten om mandjes of bakken met spullen te bewaren. De bank is verkrijgbaar in vijf verschillende materialen. Zoals velvet, lederlook, suède en stof. Met velvet kun je van de bank een nóg luxere uitvoering maken. Met lederlook maak je de bank wat moderner. Dat is maar net wat jij mooi in jouw interieur vindt staan. Het hoekgedeelte van deze bank is zowel links als rechts te verkrijgen. Om je woonkamer helemaal aan te kleden, kun je ook eens kijken bij onze lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 70 cm
Gewicht
: 125 kg
Zithoogte
: 42 cm
Breedte
: 285 cm
Diepte
: 195 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Imperio vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.