0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Imperio

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Imperio vind je hieronder.
Productomschrijving
Hoekbank Imperio is subtiel en niet bombastisch. Deze design bank wil je echt in jouw interieur hebben. Omdat de bank hoge poten heeft, krijgt de hoekbank Imperio een luxueuse uitstraling. Ook handig voor wanneer je moet stofzuigen of wanneer je de ruimte onder de bank wil benutten om mandjes of bakken met spullen te bewaren. De bank is in onze woonwinkels verkrijgbaar in vijf verschillende materialen. Zoals velvet, lederlook, suède en stof. Met velvet kun je van de bank een nóg luxere uitvoering maken. Met lederlook maak je de bank wat moderner. Dat is maar net wat jij mooi in jouw interieur vindt staan. Het hoekgedeelte van deze bank is zowel links als rechts te verkrijgen. Om je woonkamer helemaal aan te kleden, kun je ook eens kijken bij onze lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 125 kg
Zithoogte
: 42 cm
Breedte
: 285 cm
Diepte
: 195 cm
Hoogte
: 70 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.