0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Houten salontafel Quintin

299,- 210 30% Je bespaart € 89,00
Productomschrijving
Deze houten salontafel zal alle ogen naar zich toe trekken. Wat een beauty. Salontafel Quintin is gemaakt van gerecycled hout, wat ervoor zorgt dat er onmiddellijk een natuurlijke look wordt gecreëerd. Het leuke aan deze twee houten salontafels is dat je zelf kunt kiezen hoe je ze neerzet. Zo kun je ervoor kiezen één van de tafels als salontafel te gebruiken en de ander als bijzettafel. Of je zet ze allebei naast elkaar neer. Daarnaast kun je er zelfs voor kiezen de één deels onder de ander te schuiven, voor een speels effect. En voor meer ruimte in je woonkamer. Nog op zoek naar een mooie hoekbank voor in je woonkamer? Kijk ook eens bij onze collectie hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 50/65 cm
Hoogte
: 36/46 cm
Diepte
: 50/65 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.