0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Houten eettafel Rustic

925,-
Productomschrijving
Deze prachtige, houten eettafel Rustic is zoals je ziet een echte blikvanger. Zet deze eettafel in jouw eethoek en jouw hele woning fleurt op en krijgt een natuurlijke uitstraling. De houten eettafel is dus gemaakt met metalen poten. De Rustic past het best in een industrieel of een landelijk interieur, door het gebruik van deze natuurlijke materialen. Door de U-poten is dit een stabiele, maar ook robuuste eettafel. Met genoeg bovenblad om servies op te zetten, maar ook om decoratie te plaatsen. Ook nog op zoek naar eetkamerstoelen voor bij deze houten eettafel? Neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 220/240/300/350/400 cm
Hoogte
: 78 cm
Diepte
: 100 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.