0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten bed Barcelona

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten bed Barcelona vind je hieronder.
Productomschrijving
Het houten bed Barcelona is een mooi en landelijk bed. De kleur Nebraska Oak geeft het een natuurlijke, warme uitstraling en een chique houtlook. Zo kun je jouw slaapkamer een extra stijlvolle sfeer geven. Dit houten bed is mooi te decoreren met neutrale, donkere kleuren. Maar ook met frisse kleuren en zelfs printjes. Je kunt dit bed in de drie afmetingen 140, 160 en 180 cm aanschaffen. Handig wanneer je weinig ruimte hebt of juist veel plek in je slaapkamer! De kleur Nebraska Oak is subtiel, maar ook stijlvol en past daarom bij meerdere stijlen en meerdere soorten meubels. Let er wel op dat al onze bedden exclusief lattenbodem en matras worden geleverd. Bekijk ook eens de complete serie Barcelona, met onder andere dit houten bed, een commode, een kledingkast en een complete slaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140/160/180 cm
Hoogte
: 95 cm
Diepte
: 207 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.