0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoofdkussen Profile

50,-
Productomschrijving
Hoofdkussen Profile is ergonomisch en gemaakt van traagschuim. De uitsparing in het midden van het kussen komt overeen met de natuurlijke vorm van ons hoofd, nek en schouders. Daardoor krijg je een perfecte ondersteuning van hoofd en schouders. Tegelijkertijd wordt de druk in nek en wervelkolom verminderd. Dit kussen is de beste keuze voor mensen die op hun zij of op hun rug slapen. Daarnaast is het kussen ventilerend en houdt deze dus geen vocht vast, wat weer goed is voor jouw luchtwegen. Ook nog op zoek naar een kussenhoes, de kussenmaat van hoofdkussen Profile is 60 x 43 x 11 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Gewicht
: 2 kg
Hoogte
: 11 cm
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.