0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoofdkussen Profile

50,-
Productomschrijving
Hoofdkussen Profile is ergonomisch en gemaakt van traagschuim. De uitsparing in het midden van het kussen komt overeen met de natuurlijke vorm van ons hoofd, nek en schouders. Daardoor krijg je een perfecte ondersteuning van hoofd en schouders. Tegelijkertijd wordt de druk in nek en wervelkolom verminderd. Dit kussen is de beste keuze voor mensen die op hun zij of op hun rug slapen. Daarnaast is het kussen ventilerend en houdt deze dus geen vocht vast, wat weer goed is voor jouw luchtwegen. Ook nog op zoek naar een kussenhoes, de kussenmaat van hoofdkussen Profile is 60 x 43 x 11 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 11 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 60 cm
Gewicht
: 2 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.