0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoofdkussen Contour

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Hoofdkussen Contour is een speciaal voorgevormd kussen met een inkeping. Dit zorgt voor goede hoofd- en schouderondersteuning. En vermindert de druk in het cervicale gebied: de wervelkolom en het gebied rondom de nek. Dit kussen wordt gebruikt voor de meeste slaapposities. Ook wanneer je op je buik slaapt, is dit een geschikt kussen. Omdat de onregelmatige vorm een gemakkelijke ademhaling mogelijk maakt. Een geprofileerd kussen biedt verlichting voor vele kwalen, zoals nek, rug, hoofdpijn en snurken. Daarnaast heeft dit kussen ook een uitstekende ventilatie. De kussenmaat is 60 x 40 x 12 cm
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Gewicht
: 2 kg
Hoogte
: 12 cm
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.