0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoofdkussen Contour

50,-
Productomschrijving
Hoofdkussen Contour is een speciaal voorgevormd kussen met een inkeping. Dit zorgt voor goede hoofd- en schouderondersteuning. En vermindert de druk in het cervicale gebied: de wervelkolom en het gebied rondom de nek. Dit kussen wordt gebruikt voor de meeste slaapposities. Ook wanneer je op je buik slaapt, is dit een geschikt kussen. Omdat de onregelmatige vorm een gemakkelijke ademhaling mogelijk maakt. Een geprofileerd kussen biedt verlichting voor vele kwalen, zoals nek, rug, hoofdpijn en snurken. Daarnaast heeft dit kussen ook een uitstekende ventilatie. De kussenmaat is 60 x 40 x 12 cm
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 60 cm
Gewicht
: 2 kg
Hoogte
: 12 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.