0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Hoofdkussen Classic

50

Productomschrijving

Hoofdkussen Classic wordt aanbevolen voor degenen die het liefst op een laag kussen slapen en rusten. De symmetrische vorm maakt dubbelzijdig gebruik mogelijk. Zo kun je het kussen makkelijk omdraaien. Hoofdkussen Classic zorgt gegarandeerd voor een perfecte ondersteuning in elke slaaphouding en voor perfecte comfort. Dit hoofdkussen is gemaakt van traagschuim, en geeft een goede ondersteuning aan jouw hoofd, nek en schouders en geeft je een goede lighouding tijdens het slapen. Zodat je ’s ochtends uitgerust wakker wordt. Dit hoofdkussen is een laag model van 10 cm hoog. De kussenmaat is 60 x 40 x 10 cm.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 10 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 60 cm
Gewicht
: 2 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.