0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoofdkussen Classic

50,-
Productomschrijving
Hoofdkussen Classic wordt aanbevolen voor degenen die het liefst op een laag kussen slapen en rusten. De symmetrische vorm maakt dubbelzijdig gebruik mogelijk. Zo kun je het kussen makkelijk omdraaien. Hoofdkussen Classic zorgt gegarandeerd voor een perfecte ondersteuning in elke slaaphouding en voor perfecte comfort. Dit hoofdkussen is gemaakt van traagschuim, en geeft een goede ondersteuning aan jouw hoofd, nek en schouders en geeft je een goede lighouding tijdens het slapen. Zodat je ’s ochtends uitgerust wakker wordt. Dit hoofdkussen is een laag model van 10 cm hoog. De kussenmaat is 60 x 40 x 10 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Gewicht
: 2 kg
Hoogte
: 10 cm
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.