0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoofdkussen Classic

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Hoofdkussen Classic wordt aanbevolen voor degenen die het liefst op een laag kussen slapen en rusten. De symmetrische vorm maakt dubbelzijdig gebruik mogelijk. Zo kun je het kussen makkelijk omdraaien. Hoofdkussen Classic zorgt gegarandeerd voor een perfecte ondersteuning in elke slaaphouding en voor perfecte comfort. Dit hoofdkussen is gemaakt van traagschuim, en geeft een goede ondersteuning aan jouw hoofd, nek en schouders en geeft je een goede lighouding tijdens het slapen. Zodat je ’s ochtends uitgerust wakker wordt. Dit hoofdkussen is een laag model van 10 cm hoog. De kussenmaat is 60 x 40 x 10 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 10 cm
Diepte
: 40 cm
Gewicht
: 2 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.