0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bed Gloria

459,- 280 39% Je bespaart € 179,00
Productomschrijving
Het hoofdbord bed Gloria is altijd aan te passen naar jouw smaak en jouw wens. Je kunt zelf kiezen voor de kleur. Het bed komt namelijk in hoogglans wit, maar ook in hoogglans zwart. In het hoofdeinde van dit bed zijn chromen strips verwerkt, dit geeft het geheel een chic tintje. In de serie Gloria zijn ook een complete slaapkamer, losse nachtkastjes en een kledingkast beschikbaar. Zo kun je jouw hele slaapkamer in dezelfde stijl en kleur inrichten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 98/103 cm
Gewicht
: 38 kg
Lengte
: 99/150/166 cm
Diepte
: 204/213 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bed Gloria .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bed Gloria vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.