0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoofdbord bed Gloria

459,- 249 46% Je bespaart € 210,00
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 160 x 200 cm
Productomschrijving
Het hoofdbord bed Gloria is altijd aan te passen naar jouw smaak en jouw wens. Je kunt zelf kiezen voor de kleur. Het bed komt namelijk in hoogglans wit, maar ook in hoogglans zwart. In het hoofdeinde van dit bed zijn chromen strips verwerkt, dit geeft het geheel een chic tintje. In de serie Gloria zijn ook een complete slaapkamer, losse nachtkastjes en een kledingkast beschikbaar. Zo kun je jouw hele slaapkamer in dezelfde stijl en kleur inrichten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 99/150/166 cm
Diepte
: 204/213 cm
Hoogte
: 98/103 cm
Gewicht
: 38 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoofdbord bed Gloria .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoofdbord bed Gloria vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.