0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank zwart Canada

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank zwart Canada vind je hieronder.
Productomschrijving
De hoekbank zwart Canada is simpel, maar stijlvol. Deze bank is ook nog eens een slaapbank met opbergbox. Je kunt dus extra spullen opbergen ín de bank. En je kunt de hoekbank zwart Canada ook als slaapbank uitschuiven, zodat je geen logeerkamer meer nodig hebt. Jouw bank heeft namelijk die functie al! En heb je al een heel druk ingerichte woonkamer, of houd je van strakke kleuren? Dan is de hoekbank zwart Canada hét meubelstuk voor jou. Zwart valt namelijk met alle kleuren te combineren en daarnaast is het een kleur die bij alle soorten interieurs past. Je kunt een hoekbank zwart bij een industrieel interieur plaatsen, maar ook bij een modern of minimalistisch design. Wanneer je twijfelt welke kleur hoekbank het beste bij jouw inrichting past, kun je dus het beste voor zwart gaan. Dit is altijd goed! Deze hoekbank is uitgevoerd met losse rugkussens, dus je kunt de bank altijd groter maken of de kussens omdraaien, zodat je bank langer mee gaat. Shop de hoekbank zwart Canada nu snel online of in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 235 cm
Zithoogte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 235 cm
Zitdiepte
: 58 cm
Hoogte
: 90 cm
Gewicht
: 128 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.