0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

U bank Rosan - zwart - links

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de U bank Rosan - zwart - links vind je hieronder.
Productomschrijving
De grote u bank Rosan in de kleur zwart is een echte familiebank. Je hebt meer dan genoeg zitplek voor het hele gezin én bezoek. Zwart is subtiel, modern, minimalistisch en industrieel. Je kunt er echt alle kanten mee op. Wil je deze hoekbank liever in een andere kleur of in ander materiaal, zoals lederlook of velvet, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor ga je langs in één van onze woonwinkels.

Onze meubels komen inclusief gratis en snelle bezorging met onze eigen bezorgdienst. De u bank Rosan is verkrijgbaar met het loungegedeelte vooraf gezien links en rechts. Shop nu bij WOONENZO
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 278 cm
Breedte
: 355 cm
Hoogte
: 90 cm
Diepte
: 199 cm
Zithoogte
: 41 cm
Zitdiepte
: 53 cm
Schuim
: Polyether
Poot
: 4,5 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.