0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Showmodel hoekbank Mona XL - antraciet

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Showmodel hoekbank Mona XL - antraciet vind je hieronder.
Productomschrijving
Het showmodel van de hoekbank Mona XL is uitgevoerd in de kleur antraciet en de stof velvet. Deze hoekbank is in nieuwstaat en direct op te halen in Rotterdam. Dit item is al gemonteerd.

Geïnteresseerd in dit product? Leuk! Neem dan contact op met onze klantenservice, om een afspraak te maken om deze hoekbank op te halen in ons filiaal in Rotterdam.
Wat klanten van ons vinden

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.