0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Mona XL

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Mona XL vind je hieronder.
Productomschrijving
De hoekbank Mona XL is een van onze persoonlijke favorieten. De hele serie Mona is zeer populair. Deze bank komt in stof in de kleur antraciet en in velvet-stof in de kleur donkergrijs. Stoer, maar ook chic. Deze hoekbank heeft ook nog eens veel zitplek. En is dus ideaal voor een grote familie of een gezin dat veel bezoek krijgt. In onze woonwinkels is deze hoekbank beschikbaar in andere kleuren en materialen. Ben je op zoek naar een kleinere hoekbank? Bekijk dan onze hoekbank Mona of Mona Lisa eens. Deze zijn geschikt voor een wat kleinere ruimte.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Armleuning
: 54 cm breed
Hoogte
: 84 cm
Zithoogte
: 44 cm
Breedte
: 274 cm
Diepte
: 89 cm
Poot
: 13 cm
Lengte
: 274 cm
Zitdiepte
: 56 cm
Meubelzaak

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO meubelzaak. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.