0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoekbank Milaan - grijs - links (op te halen in Eindhoven)

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Milaan - grijs - links (op te halen in Eindhoven) vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze hoekbank Milaan in de kleur grijs is uitgevoerd met losse kussens. Deze kussens kun je omdraaien, zodat je langer plezier hebt van de bank. De hoekbank Milaan is op te halen in onze showroom in Eindhoven. Maak hiervoor eerst telefonisch een afspraak of kom langs in de winkel!

Deze hoekbank is uitgevoerd in de stof lira. Stof Lira is een geweven stof en is gemaakt van polyester. Deze stof voelt zacht aan, vergelijkbaar met een suede stof. De zitdiepte van deze bank is 50 cm inclusief de losse kleine kussens en zonder de losse kleine kussens is het 70 cm.

Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 220 cm
Breedte
: 328 cm
Hoogte
: 70 cm
Diepte
: 108 cm
Zithoogte
: 46 cm
Zitdiepte
: 50 cm
Schuim
: Polyether
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.