0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Magic

1299,- 975 25% Je bespaart € 324,00
Productomschrijving
Deze chique hoekbank met opklapbare rug- en armleuningen is een echte showstopper. De bank is subtiel, maar toch decadent. En is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Omdat de armleuningen bijna helemaal naar beneden kunnen, zorgt dat ervoor dat je op een heel relaxte manier op deze bank kunt zitten. Idem met de rugleuningen. Deze zijn ook per kussen verstelbaar. Zodat de één helemaal achterover geleund naar de tv kan kijken, terwijl de ander juist rechtop zit.

Deze bank staat hoog op z'n poten. Wat heel handig is met schoonmaken, maar wat ook een open uitstraling geeft aan de woonkamer. Dit is een zeer kwalitatieve bank. Naast een bank nog op zoek voor een leuke lamp voor erbij? Kijk dan bij onze lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 45 cm
Breedte
: 235 cm
Diepte
: 165 cm
Hoogte
: 112 cm
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.