0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Hoekbank lounge Delta XL

695 Adviesprijs1100,- 37% Je bespaart € 405,00

Productomschrijving

Hoekbank lounge Delta XL is de grote variant van hoekbank Delta. Het is een sierlijke hoekbank, die chic zal staan in meerdere soorten interieurs. De bank met de uitstraling van een chaise longue, maar de zitruimte van een grote hoekbank, kan echt ‘the centerpiece’ van jouw woonkamer worden. Deze subtiele bank zal de woonkamer niet overnemen, maar een mooie toevoeging zijn. De hoekbank lounge Delta XL is verkrijgbaar in diverse kleuren, in stof en lederlook en met een sierlijk stiksel in de zitting. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels. Deze bank is voorzien van 4 losse grote rug kussens en 2 kleine sierkussens. Verder is de hoekbank lounge voorzien van chromen poten. Voor leuke kussens om de bank op te fleuren, kun je hier kijken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 287 cm
Diepte
: 103 cm
Breedte
: 216 cm
Zithoogte
: 43 cm
Hoogte
: 85 cm
Gewicht
: 200 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank lounge Delta XL.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank lounge Delta XL vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.