0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank leer Magnum

695,-
  • Inari - 100 inari zwart - Lounge vooraf gezien links - Met slaapfunctie
  • Madryt - Madryt_zwart_9100 - Lounge vooraf gezien links - Zonder slaapfunctie
  • Madryt - Madryt_antraciet_996 - Lounge vooraf gezien rechts - Met slaapfunctie
  • Madryt - Madryt_zwart_9100 - Lounge vooraf gezien rechts - Zonder slaapfunctie
  • Madryt - Madryt_antraciet_996 - Lounge vooraf gezien links - Zonder slaapfunctie
  • Madryt - Madryt_grijsbruin_915 - Lounge vooraf gezien links - Zonder slaapfunctie
Productomschrijving
Hoekbank leer Magnum is verkrijgbaar zoals op de foto te zien is, namelijk als lederlook en in zwart. Maar kan ook uitgevoerd worden in andere stoffen en andere kleuren, hiervoor ga je naar één van onze woonwinkels. Lederlook geeft een chique uitstraling aan je woonkamer en met Magnum zit je altijd goed. Dit is een statige no-nonsense hoekbank leer, die je aan ieder interieur kunt toevoegen. En die je makkelijk en snel knus en gezellig kunt maken door er een kleurrijk plaid en kussens op te leggen. De hoekbank heeft genoeg ruimte voor meer dan vier personen, dus er kan een heel gezin op terecht.

Deze bank is in meer materialen en kleuren te bestellen in één van onze woonwinkels. Kijk voor de stoffen en kleuren bij onze stoffencollectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 225 cm
Zitdiepte
: 68 cm
Hoogte
: 85 cm
Gewicht
: 130 kg
Lengte
: 272 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank leer Magnum vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.