0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Davos

1200 995 -18%

Productomschrijving

Hoekbank Davos is een gezellige en knusse bank. Met deze hoekbank in jouw woonkamer, creëer je heel makkelijk warmte. Het voordeel van deze bank is dat deze ook nog een slaapfunctie heeft. Zo kun je logées makkelijk een slaapplek bieden, zelfs als je geen extra bed hebt. De hoekbank heeft ook verstelbare hoofdsteunen. Zo kunnen lange én korte mensen relaxen op jouw bank. Deze hoekbank is verkrijgbaar in al onze stoffen, zoals lederlook en velvet. En ook in Casablanca, onze behandelde stof. Hier betaal je een meerprijs voor, maar deze stof zorgt ervoor dat jouw bank niet vies wordt. Vuil glijdt er namelijk zo van af. Het loungegedeelte van de bank kan zowel links als rechts. Wil je jouw zithoek afmaken, kijk dan ook eens bij onze fauteuils.


LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld kun je deze niet retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 45 cm
Hoogte
: 85 cm
Lengte
: 265 cm
Diepte
: 92 cm
Breedte
: 217 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Davos vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.