0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank Chantal (slaapbank)

1200,-

Productomschrijving

Hoekbank Chantal is een ideale bank voor een woning die druk is ingericht. En die wellicht niet heel ruim is. Deze bank heeft namelijk genoeg zitruimte, maar is niet zo robuust dat de bank ‘de hele kamer vult’. Het is een stabiele bank met zachte zit. Niet voor niets een van onze favorieten. De bank is verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals stof, suède, lederlook. Er zijn ook vele verschillende kleuren toepasbaar. Zo kun je kiezen voor lichte kleuren, wit, zwart, pastelkleuren en wat meer bijzondere kleuren. Op die manier weet je zeker dat jouw bank bij jouw interieur past. Bank Chantal is tevens leverbaar als 2-zits of als een driezitsbank.
Let op! Bank Chantal is alleen leverbaar in één kleur en niet in twee kleuren zoals afgebeeld op de foto.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 90 cm
Zitdiepte
: 55 cm
Lengte
: 325 cm
Diepte
: 163 cm
Gewicht
: 200 kg
Breedte
: 220 cm
Zithoogte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Chantal (slaapbank).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Chantal (slaapbank) vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.