0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Cento - zwart

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Cento - zwart vind je hieronder.
Productomschrijving
Hoekbank Cento is een strak vormgegeven bank die toch warm oogt. De bank heeft verstelbare hoofdsteunen en een loungegedeelte. Het grote voordeel van hoekbank Cento is dat deze verkrijgbaar is in alle soorten stof. Wil je voor een luxe uitstraling gaan, dan kies je voor velvet. Houd je meer van een strak, modern interieur, dan is de beste keuze onze lederlook bank Cento. Is een warm meubilair wat jij zoekt, dan ga je voor een van onze stoffen. Ook hier zit verschil in. Ook zijn hier alle kleuren op toepasbaar. Fel, neutraal, pastel of zwart/wit. Geen enkel probleem. Alle kleuren kunnen bij deze bank! Zoek je nog leuke decoratie voor achter jouw bank? Bekijk dan zeker ook eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Schuim
: Polyether
Hoogte
: 77 cm
Zithoogte
: 45 cm
In Showroom
: Nee
Zitdiepte
: 60 cm
Lengte
: 170 cm
Breedte
: 250 cm
Gewicht
: 150 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.