0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Busto

1419,-
Productomschrijving
Deze chique hoekbank die in velvet is uitgevoerd, straalt veel elegantie uit. Met deze bank in jouw woonkamer waan je je in een luxueuze omgeving. De hoekbank Busto is in onze woonwinkels beschikbaar in vele materialen en kleuren. Zo kun je er ook voor kiezen deze bank in lederlook uit te voeren voor een stoer effect, of in stof voor een huiselijke uitstraling. Deze bank heeft genoeg plek voor meerdere personen, zonder dat deze robuust lijkt. Omdat deze bank hoog op de poten staat, oogt jouw woonkamer ruimtelijker. Ieder meubel dat 'licht door laat', laat jouw woning ruimer ogen. Bekijk ook eens onze collectie salontafels, om jouw zithoek compleet te maken!
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Busto vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.