0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Ares - grijs

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De grote hoekbank Ares in de kleur grijs is niet alleen mooi, maar ook nog eens heel praktisch. Deze hoekbank is namelijk uitgerust met een opbergbox én een slaapfunctie. Handig wanneer je geen aparte logeerkamer hebt, of wanneer je ervan houdt languit op de bank te liggen. Dan kun je het slaapgedeelte namelijk uitklappen en met meerdere mensen op de bank liggen. In de opbergbox kun je dekens of kussens bewaren bijvoorbeeld. Zo maak je van jouw woonkamer meteen een extra (optionele) slaapkamer. De slaapbank is uitgevoerd in stof en de kleur grijs. Neutraal, chic en staat bij alle stijlen interieurs! Deze hoekbank is alleen verkrijgbaar in de kleuren die op de webshop staan.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zitdiepte
: 56 cm
Breedte
: 325 cm
In Showroom
: Nee
Zithoogte
: 46 cm
Lengte
: 256 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.