0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Poef Niagro

150,-
  • Inari - Antraciet inari_96
  • Inari - Taupe inari_26
Productomschrijving
Deze poef komt uit dezelfde serie als hoekbank Niagro en daarom is geen probleem om deze naast of voor de hoekbank te zetten. Zo krijg je één geheel en oogt de woonkamer niet te druk of te rommelig. De hocker is eenvoudig, goed te matchen, van uitstekende kwaliteit en vooral niet zwaar. Deze is dus goed te verschuiven.

Één van onze bestsellers is hoekbank Niagro en perfect bij deze bank past natuurlijk de hocker Niagro. De poef is leverbaar in verschillende kleuren stof en leder look, die ook toepasbaar zijn op de hoekbank. Op die manier heeft de gehele woonkamer dezelfde uitstraling.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 58 cm
In Showroom
: Ja, Tilburg en Den Haag
Hoogte
: 42 cm
Lengte
: 58 cm
Gewicht
: 40 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.