0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Poef Niagro

199,-
Productomschrijving
Deze poef komt uit dezelfde serie als hoekbank Niagro en daarom is geen probleem om deze naast of voor de hoekbank te zetten. Zo krijg je één geheel en oogt de woonkamer niet te druk of te rommelig. De hocker is eenvoudig, goed te matchen, van uitstekende kwaliteit en vooral niet zwaar. Deze is dus goed te verschuiven.

Één van onze bestsellers is hoekbank Niagro en perfect bij deze bank past natuurlijk de hocker Niagro. De poef is leverbaar in verschillende kleuren stof en leder look, die ook toepasbaar zijn op de hoekbank. Op die manier heeft de gehele woonkamer dezelfde uitstraling.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 58 cm
Gewicht
: 40 kg
Breedte
: 58 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 42 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.