0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hocker Carlo

210,-
Productomschrijving
Hocker Carlo heeft een dubbele functie. Naast dat deze hocker voorzien is van een opbergbox, is het natuurlijk ook nog een toevoeging op je bank of hoekbank. Een voetenbankje kan handig zijn wanneer je te weinig ruimte hebt voor een hoekbank, maar toch dit effect wil creëren. Door een hocker voor de bank te schuiven, voelt het toch alsof je een hoekbank hebt. Door de opbergbox kun je diverse spullen kwijt, zoals dekentjes of andere zaken die je in de woonkamer gebruikt. De hocker is in veel verschillende materialen verkrijgbaar. Ook qua kleuren kun je alle kanten op: van pastel, tot neutraal, tot donker en heel opvallend. Nog op zoek naar een bank voor bij deze hocker? Kijk dan gerust nog even hier voor onze collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 47 cm
Lengte
: 80 cm
Gewicht
: 44 kg
Breedte
: 60 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.