0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hocker Carlo

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hocker Carlo vind je hieronder.
Productomschrijving
Hocker Carlo heeft een dubbele functie. Naast dat deze hocker voorzien is van een opbergbox, is het natuurlijk ook nog een toevoeging op je bank of hoekbank. Een voetenbankje kan handig zijn wanneer je te weinig ruimte hebt voor een hoekbank, maar toch dit effect wil creëren. Door een hocker voor de bank te schuiven, voelt het toch alsof je een hoekbank hebt. Door de opbergbox kun je diverse spullen kwijt, zoals dekentjes of andere zaken die je in de woonkamer gebruikt. De hocker is in veel verschillende materialen verkrijgbaar. Ook qua kleuren kun je alle kanten op: van pastel, tot neutraal, tot donker en heel opvallend. Nog op zoek naar een bank voor bij deze hocker? Kijk dan gerust nog even bij onze collectie hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 80 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 47 cm
Gewicht
: 44 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.