0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Productomschrijving

Hocker Carlo heeft een dubbele functie. Naast dat deze hocker voorzien is van een opbergbox, is het natuurlijk ook nog een toevoeging op je bank of hoekbank. Een voetenbankje kan handig zijn wanneer je te weinig ruimte hebt voor een hoekbank, maar toch dit effect wil creëren. Door een hocker voor de bank te schuiven, voelt het toch alsof je een hoekbank hebt. Door de opbergbox kun je diverse spullen kwijt, zoals dekentjes of andere zaken die je in de woonkamer gebruikt. De hocker is in veel verschillende materialen verkrijgbaar. Ook qua kleuren kun je alle kanten op: van pastel, tot neutraal, tot donker en heel opvallend. Nog op zoek naar een bank voor bij deze hocker? Kijk dan gerust nog even hier voor onze collectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 47 cm
Lengte
: 80 cm
Gewicht
: 44 kg
Breedte
: 60 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.