0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hocker Bari

189,- 135 29% Je bespaart € 54,00
Productomschrijving
Hocker Bari hoort bij dezelfde serie als fauteuil Bari. Omdat de hocker is uitgevoerd met metalen pootjes, krijgt deze velvet hocker meteen ook een industrieel tintje. Op die manier past deze hocker bij alle soorten interieurs en misstaat deze nergens. In combinatie met elkaar ziet het er heel chic en verzorgd uit. Ook geïnteresseerd in de fauteuil? Kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 44 cm
Breedte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Lengte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hocker Bari.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hocker Bari vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.