0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje Helio

50,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Het neutrale, subtiele nachtkastje Helio is ideaal wanneer je van rust houdt. Door de uitvoering in wit met grijs eiken, zul je geen schreeuwerig effect krijgen met dit nachtkastje. Daarnaast is het heel makkelijk om allerlei soorten meubels en soorten stijlen te combineren met dit nachtkastje. Zo past deze naast een heel druk bed, maar ook naast een heel rustige boxspring. Het nachtkastje Helio bestaat uit een lade met daar boven een opbergvak. Zo is er genoeg opbergruimte voor spullen die je graag naast je bed bewaart, of nodig hebt tijdens of na het slapen. Bekijk ook eens de hele serie Helio, met onder andere een bed.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 41 cm
Breedte
: 42 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 36 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.